SPONSORER 2022


DBC DIGITAL

Vi vil introducere DBC DIGITAL, som endnu en af vores sponsorer til Hugo Awards 2022. DBC står for udvikling, drift, vedligehold og support af den fælles biblioteksinfrastruktur. Du kender dem nok især fra deres platform “Filmstriben”. Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til dig, og kan bruges af alle, der er oprettet som bruger på deres lokale bibliotek. På Filmstriben finder du et godt udvalg af film, tv-serier, dokumentarer fra ind- og udland 

Tuborgfondet

I Tuborgfondet tror de på fællesskabet. De støtter iværksætterne, ildsjælene og forandringsagenterne. Dem, der bringer flere ind i fællesskabet, udvider potentialet og baner vejen for, at flere unge opfylder deres drømme, dannes til arbejdslivet og får indflydelse i samfundet. 

Tuborgfondet støtter unge og organisationer, der styrker ungdommens muligheder for sammen at udleve deres drømme og handlekraft til gavn for samfundet og dansk erhvervsliv. De får deres midler fra Carlsbergfondet, som de også har været en del af siden 1991, og uddelingsmidlerne kommer fra aktieafkastet fra Carlsberg A/S. Det årlige uddelingsbeløb afhænger af, hvor mange penge Carlsbergfondet uddeler, da Tuborgfondet fast får 13% af Carlsbergfondets årlige uddelingsbeløb.

DM og MA

DM og MA er en fagforening og a-kasse med mere end 17.000 studerende medlemmer, der bl.a. uddanner sig inden for kommunikation og humaniora. Som medlem får du bl.a. adgang til en billig studieforsikring, gratis events og kurser, samt rådgivning og sparring på dit studie- og arbejdsliv.

Som studerende er et medlemskab af DM gratis det første år og koster derefter 20 kr. om måneden, mens et medlemskab af MA er gratis i hele din studietid.

Hvis du ikke allerede er medlem, så kan du læse mere og melde dig ind her: studerende.dm.dk

Zetland

Zetland er en nyskabende digitalavis, der med rette har vundet sig ind på det danske mediebillede. Zetland er nemlig til dig, som hurtigt kan fare vild i de moderne nyheder, der ofte kan være fyldt med skræmmekampagner og sensationer.

Zetland har specialiseret sig i at skrive dybdegående artikler om alt det, der trænger til at blive nuanceret, vendt og drejet, spurgt ind til og boret i – så du som læser ikke bare bliver informeret, men også bliver klogere. Udover en unik tilgang til emnerne, de skriver om, så har de også en prisvindende app, hvor du udover at læse også kan lytte til de indtalte artikler.

Klik HER og få 2 måneders brug af Zetland for bare en flad 50´er. Det bliver bedre endnu: For hver tilmelding støtter Zetland nemlig Hugo Awards 2022 med hele 200 kr, som vi vil bruge på at skabe et festfyrværkeri af et show til jer!

Danske Filminstruktører

Danske Filminstruktører (DF) en interesseorganisation, som blev stiftet tilbage i 1956. Foreningen arbejder for at forbedre instruktørers og manuskriptforfatteres vilkår og er medlem af flere internationale organisationer. Som medlem af DF får man flere fordele, heriblandt kontraktforhandling, a-kassevejledning, en fordelagtig ulykkesforsikring samt faglige og sociale arrangementer. Ligeledes bliver instruktørinteresser varetaget ved generelle overenstkomstforhandlinger i inden- og udenlandske rettighedsorganisationer for blot at nævne nogle af mange.

FAF

FAF (Film- og tv-arbejderforeningen) er en faglig organisation for freelancere og ansatte inden for produktion af animation, computerspil, kort- og dokumentarfilm, multimedier, fiktionsfilm og tv. FAF støtter kulturen gennem sponsorater, og så arbejder de ihærdigt for at give tryghed og sikkerhed til arbejdslivet inden for de forskellige kreative felter. Som medlem af FAF er du blandt andet sikret gode arbejdsvilkår, udbetalte barselspenge, tilbud om personlig rådgivning, medlemsrabatter, et godt branchefællesskab og meget, meget mere.

SL Fonden

Academic Books – ejet af SL-fonden – står altid klar til at redde ens semesterstart med deres mangeårige erfaring indenfor salg af billige bøger. Både fysisk i deres otte boghandlere og gennem deres forlag Samfundslitteratur har de siden 1967 haft det samme formål: at gøre viden tilgængelig for de studerende gennem billige pensumbøger! Ud over at finde dem på uddannelsesinstitutioner kan de også findes på deres online boghandel hvor de billigt også sælger e-bøger.

PI-CPH

PI-CPH har i en årrække været en af Storkøbenhavns trendy butikker med smykker og accessories. Siden 1996 har de ligget i Lyngby Storcenter, som er et af Danmarks mest populære shoppingcentre. De sælger alle de kendte mærkevarer og har et bredt netværk af leverandører,  som de siden butikkens åbning, har haft et fast samarbejde med. Deres fysiske butik er med til at garantere kunderne,, at de altid har en masse nye og spændende produkter på lager – men naturligvis også online.

European Film College

European Film College (EFC) er en stor, dansk filmhøjskole, der blev grundlag og byggett i 1993 i Ebeltoft, Jylland. Deres fokus på ligger på filmmediet og de tilbyder en international anerkendt 1 års film foundation program til unge aspirerende filmskabere fra alle verdenshjørner. Med 120 elever fra forskellige dele af hele verden, på tværs af kultur og livsstile, tager man herfra med en oplevelse for livet.  EFC kombinerer det høje niveau af faglig viden om filmkunsten med den traditionelle dansk højskole og det tilsammen er med til at skabe en unik oplevelse, der tilsammen omfavner- og bidrager til tradition, demokrati og personlig udvikling.

Danske Dramatikere

En af vores spændende sponsorer er fagorganisationen Danske Dramatikere. Danske Dramatikere blev stiftet af Emma Gad i 1906 og forbundet har til formål at sikre faglige, økonomiske – og generelt de bedste – vilkår for dramatikere og manuskriptforfattere indenfor film, teater, TV, radio, spil og andre medier. Organisationen tilbyder også både juridisk rådgivning, legater og afholder kurser for alle dets medlemmer.

%d bloggers like this: