Årets HUGO Awards afholdes i Dansehallerne, Kbh. V, d. 16. juni 2017.

Dørene åbner kl. 19:00, og kl. 20:00 begynder årets awardshow. Inden showet vil der være forfriskninger i form af velkomstdrinks og små snacks fra Milles Minis.

Årets awardshow byder bl.a. på live-musik fra bandet Reliks, optræden fra dansegruppen Gravity samt fem korte film, der er produceret specielt til aftenens show.

Kl. 23:00 åbner dørene for alle med afterparty-billetter, og frem til kl. 04:00 er der fest, farver og masser af god stemning. Prisen for garderobe er 10 kr. for dem, der kommer fra kl. 23.

Der vil hele aftenen være billige drinks, øl og vin at købe i baren, og der vil desuden være mulighed for at stille sulten i diverse foodtrucks, som vil være til stede i aftenens anledning.

Årets tema er Stranger Things, hvilket ikke vil gå uset hen! Dresscoden er formelt tøj, så udnyt muligheden for at finde det finere puds frem og deltag i denne storslåede aften! – Skulle man fristes til at lade sig inspirere af aftenens tema, så er det mere end tilladt!

HUSK at medbringe kontanter eller at have rigeligt med strøm på din mobil, så du kan betale med mobilepay – vi tager ingen former for betalingskort!