Her kan du sende film ind til HUGO Awards 2018!

 

Ansøgningsskema til HUGO Awards 2018

Om prisuddelingen

HUGO Awards er et årligt awardshow, der arrangeres af Film- og medievidenskabsstuderende på Københavns Universitet. Alle med tilknytning til studiet kan i perioden 15. marts. – 25. april 2018 tilmelde produktioner, de har haft en bærende rolle på, og disse vil efterfølgende blive vurderet af vores præ-jury og jury. Til showet vil der blive uddelt priser til de vindende film i forskellige kategorier.

 

Hvad gør jeg?

For at tilmelde en film, skal du hente overstående skema, udfylde det og sende det til hugoawards2018@gmail.com med dit fulde navn i emnefeltet. Du vil kort efter indsendelse modtage en mail, der bekræfter, at din produktion er tilmeldt.

 

Filmindsendelse skal som udgangspunkt ske af filmens producent(er) eller instruktør(er). Alternativt kan filmen indsendes af en anden part efter udtrykkeligt samtykke fra filmens producenter.

 

Processen

Alle indsendte film screenes af en præjury bestående af særligt udvalgte lektorer på Film- og Medievidenskab. Præjuryen udvælger, hvilke film der skal nomineres i de forskellige kategorier. Alle disse film vises til en offentlig filmvisning – datoen vil snarest blive udmeldt. Såfremt en produktion nomineres, vil den angivne kontaktperson få besked.

Juryen udvælger vindere i alle kategorier på nær en publikumspris. Denne stemmes der om til den offentlige filmvisning.

 

Krav

Alle nuværende og tidligere studerende på Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet kan indsende produktioner, som de har haft en bærende rolle på. Har du arbejdet på over runner-niveau på en produktion, er du kvalificeret til at indsende den. Du er som kontaktperson ansvarlig for at have samtykke fra filmens producent og instruktør. Vi modtager alle typer af produktioner – fra studierelaterede film til professionelle film og musikvideoer.

 

For at komme i betragtning skal filmen opfylde nedenstående krav:

Filmen skal være produceret efter 1. Januar 2017
Filmen må maksimalt have en varighed på 30 min. inklusiv krediteringer i start og/eller slutning

Filmen skal være tilgængelig i H.264, hvis den bliver nomineret.

Minimum én nuværende eller tidligere studerende fra Film- og Medievidenskab eller de film og medievidenskabelige tilvalg, ydermere skal personen have haft en bærende rolle i produktionen

Værket må ikke have været nomineret til HUGO Awards tidligere

Filmens sprog skal som udgangspunkt være dansk eller engelsk. Alternativt skal filmen have danske eller engelske undertekster.

Værket må ikke have indhold, der på pornografisk, politisk eller anden måde forekommer stødende.

 

Betingelser

HUGO Awards’ anvendelse af filmen sker på et ikke-kommercielt grundlag. Dog vil der være brugerbetaling i form af indgangsbilletter til showet. Bemærk venligst at filmskaberen intet vederlag modtager for festivallens anvendelse af filmen.

 

HUGO Awards er i intet tilfælde berettiget til at redigere i filmen uden forudgående skriftligt samtykke fra filmskaberen. Vi forbeholder os dog rettigheden til at vise og offentliggøre enkeltstående klip fra filmen på op til 60 sekunder på en eller flere af HUGO Awards’ platforme. Ved offentliggørelse af filmen sker der kreditering i overensstemmelse med ophavsretsloven baseret på de data, som er indsendt sammen med filmen.

 

Hugo Awards har intet ansvar overfor rettighedshaverne til den musik, som eventuelt er benyttet i filmen. Filmproducenten er forpligtet til selv at indhente relevante musikrettigheder, således at filmen kan vises offentligt.

 

Arrangørerne af HUGO Awards 2018 forbeholder sig retten til at kunne udelukke produktioner fra konkurrencen til enhver tid ved mistanke om angivelse af falske oplysninger, snyd eller andet.

 

Er du i tvivl om hvorvidt din produktion kvalificerer sig til HUGO Awards, eller har du spørgsmål angående indsendelsen af film, så send os en mail på hugoawards2018@gmail.com.

 

Indsendingsfristen er d. 25/4 2018!